BRACONAJ PISCICOL: Trei bărbați, prinși în FLAGRANT la Drăgoești

21 Feb 2019
Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Biroul Combaterea Delictelor Silvice au desfășurat, în perioada 18/19 februarie a.c, activități de verificare a respectării normelor privind pescuitul și acvacultura, depistând în flagrant delict 3 bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de pescuit fără a deține licență/autorizație pentru ambarcațiuni.
La data de 19 februarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza comunei Drăgoești, în zona limitrofă a Oltului, un autoturism în înteriorul căruia se afla un tânăr de 28 de ani din Drăgoești și doi tineri de 16 respectiv 21 de ani, din Drăgășani.
În urma controlului efectuat autoturismului, în interiorul acestuia a fost descoperită o cantitate de 59 kg pește specia caras și 555 de m plase din fir textil și plurifilament, plase care ar fi fost fixate cu ajutorul unei bărci gonflabile.
S-a dispus confiscarea cantității de 59 kg peste specia caras, care a fost eliberată în arealul natural de proveniență - râul Olt, 555m plase din fir textil și plurifilament, precum și o barcă gonflabilă.
S-a întocmit un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...