BRACONAJ PISCICOL: Trei bărbați, prinși în FLAGRANT la Drăgoești

21 Feb 2019
Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Biroul Combaterea Delictelor Silvice au desfășurat, în perioada 18/19 februarie a.c, activități de verificare a respectării normelor privind pescuitul și acvacultura, depistând în flagrant delict 3 bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de pescuit fără a deține licență/autorizație pentru ambarcațiuni.
La data de 19 februarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza comunei Drăgoești, în zona limitrofă a Oltului, un autoturism în înteriorul căruia se afla un tânăr de 28 de ani din Drăgoești și doi tineri de 16 respectiv 21 de ani, din Drăgășani.
În urma controlului efectuat autoturismului, în interiorul acestuia a fost descoperită o cantitate de 59 kg pește specia caras și 555 de m plase din fir textil și plurifilament, plase care ar fi fost fixate cu ajutorul unei bărci gonflabile.
S-a dispus confiscarea cantității de 59 kg peste specia caras, care a fost eliberată în arealul natural de proveniență - râul Olt, 555m plase din fir textil și plurifilament, precum și o barcă gonflabilă.
S-a întocmit un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...