Nou inspector șef la ISU VÂLCEA! Notă mare la examen pentru Dan Pascaru

În urma susținerii examenului pentru funcția de inspector șef, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al județului Vâlcea, lt.col. dr.ing. Pascaru Dan a fost declarat admis, cu nota 9,10. Astfel, funcția a rămas vacantă în urma pensionării fostului inspector șef din data de 31.07.2017 (atribuțiile funcției fiind îndeplinită de sus-numitul). În perioada imediat următoare lt.col.dr.ing. Pascaru Dan urmează să primească ordinul de instalare în funcție.
Anterior numirii în această funcție lt. col. Pascaru Dan a ocupat funcția de prim adjunct al inspectorului șef al ISU Vâlcea, din data de 01.01.2016, șef Birou Resurse Umane din 2004 până în 2016 și ofițer I/locțiitor comandant de detașament în perioada 2002-2004.
Astfel, experiență acumulată în evaluarea situaţiilor de urgenţă, coordonarea tehnică operaţională a intervenţiilor pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă, prevenirea acestora, formarea profesională a personalului, planificarea misiunilor, asigurarea de comunicaţii şi tehnologia informaţiei şi protecţia informaţiilor clasificate, l-au recomandat pentru ocuparea actualei funcții.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...