Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

RAZIE în Râmnicu Vâlcea: Polițiștii rutieri au dat amenzi pentru lipsa centurii de siguranță, dar și pentru folosirea mobilului

Ieri, 20 februarie a.c. între orele 14:00 – 17:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat cu efective mărite, pe toată raza municipiului Râmnicu Vâlcea.
Polițiștii rutieri au avut în vizor asigurarea vizibilității elementului polițienesc pe toate categoriile de drumuri, precum si pe principalele intrări și ieșiri din municipiu, asigurarea unei fluenţe corespunzătoare a traficului rutier și prevenirea evenimentelor rutiere.
Analizele privind riscul rutier, efectuate de Poliția Rutieră Vâlcea au arătat faptul că abaterile săvârșite de către pietoni,viteza, conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice, neacordarea priorităţii de trecere și încălcarea regulilor de circulație de către biciclişti sunt printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere.
Polițiștii au oprit pentru control 273 de autoturisme, au fost aplicate 177 de sancțiuni contravenționale la O.U.G 195/2002 R, principalele fapte sancționate fiind neportul centurii de siguranță, depășirea limitei legale de viteză și folosirea telefonului mobil, cuantumul valorii sancțiunilor fiind de peste 42000 lei.
De asemenea au fost reținute 3 permise și retrase 14 certificate de înmatriculare.
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella