Se licitează din nou spațiul medical de la Bălcești

Primăria orașului Bălcești, cu sediul în orașul Bălcești, strada Aleea Petrache Poenaru, nr. 1, județul Vâlcea, anunță reluarea în data de 21 februarie 2019, ora 11.00, a licitației publice pentru închirierea următorului spațiu medical pentru desfășurarea de activități medicale, localizate în cadrul Policlinicii Bălcești:
- Spațiu medical etaj aflat în domeniul public al localității, situat în cadrul Policlinicii orașului Bălcești (o încăpere în suprafață de 14,41 m.p. conform documentație cadastrală)
Prețul de pornire la licitație este de 2 euro/mp/lună, conform HCL 82/28.11.2018.
Data limită de depunere a ofertelor este de 21 februarie 2019, ora 9.00.
Licitația publică se reia urmare a amânării licitației publice organizate în data de 15 februarie 2019, deoarece nu au fost prezenți 2 ofertanți pentru închirierea spațiului medical.
Licitația va avea loc la sediul Primăriei Orașului Bălcești, sala de ședințe, parter.
Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la sediul Primăriei Orașului Bălcești sau la telefon 0250/840.352.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...