PERCHEZIȚIE la Ionești! Bunic și nepot, DOSAR PENAL pentru braconaj cinegetic

18 Feb 2019
PERCHEZIȚIE la Ionești! Bunic și nepot, DOSAR PENAL pentru braconaj cinegetic foto arhiva
Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului de Acțiuni Speciale au efectuat în dimineața zilei de 16 februarie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, o percheziție la domiciliul a doi bărbați de 66 respectiv 24 de ani, din comuna Ionești.
Polițiștii au descins la domiciliul a doi bărbați, bunic și nepot, din comuna Ionești, cercetați pentru braconaj cinegetic.
În fapt, în perioada ianuarie-februarie a.c., cei în cauză ar fi efectuat acte de braconaj cinegetic pe raza comunei Ionești.
Au fost ridicate pentru verificări, la finalizarea percheziției, 50 de capcane tip laț, confecționate din sârmă.
Cercetările în acest caz continuă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...