ACCIDENT: Doi copii și o femeie gravidă DIN VÂLCEA, răniţi! Mergeau la mânăstirea Prislop

Trei mașini s-au ciocnit, sâmbătă dimineața, pe Drumul Național 66, în zona localității Băița, din judeţul Hunedoara, iar cinci pasageri au solicitat îngrijiri medicale. Unul dintre șoferi a efectuat o depășire periculoasă și a avariat două mașini care veneau din sens opus. Un conducător auto care circula dinspre Hațeg spre Petroșani a intrat în coliziune cu celelalte două autoturisme, care circulau regulamentar.
Pasagerii din cele două maşini care circulau regulametar sunt din Vâlcea şi mergeau la Mânăstirea Prislop. Conform spuselor purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Cei cinci răniți se aflau în mașinile care circulau regulamentar.
Este vorba două familii din județul Vâlcea, care se îndreptau spre Mânăstirea Prislop. Au avut nevoie de îngrijiri medicale o femeie de 29 de ani, soțul ei de 31 de ani și fetița lor de patru ani, diagnosticați cu traumatisme craniene și contuzii, În plus, o tânără însărcinată, în vârstă de 31 de ani, a suferit un traumatism cranian și o contuzie la umărul stâng și fiica ei de patru ani care a suferit un traumatism cranian și contuzie abdominală.
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...