Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ACCIDENT: Doi copii și o femeie gravidă DIN VÂLCEA, răniţi! Mergeau la mânăstirea Prislop

Trei mașini s-au ciocnit, sâmbătă dimineața, pe Drumul Național 66, în zona localității Băița, din judeţul Hunedoara, iar cinci pasageri au solicitat îngrijiri medicale. Unul dintre șoferi a efectuat o depășire periculoasă și a avariat două mașini care veneau din sens opus. Un conducător auto care circula dinspre Hațeg spre Petroșani a intrat în coliziune cu celelalte două autoturisme, care circulau regulamentar.
Pasagerii din cele două maşini care circulau regulametar sunt din Vâlcea şi mergeau la Mânăstirea Prislop. Conform spuselor purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Cei cinci răniți se aflau în mașinile care circulau regulamentar.
Este vorba două familii din județul Vâlcea, care se îndreptau spre Mânăstirea Prislop. Au avut nevoie de îngrijiri medicale o femeie de 29 de ani, soțul ei de 31 de ani și fetița lor de patru ani, diagnosticați cu traumatisme craniene și contuzii, În plus, o tânără însărcinată, în vârstă de 31 de ani, a suferit un traumatism cranian și o contuzie la umărul stâng și fiica ei de patru ani care a suferit un traumatism cranian și contuzie abdominală.
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella