FOTO: Autostrada Pitești – Sibiu: legătura dintre Râmnicu Vâlcea și autostradă NU MAI EXISTĂ! Alternativa este JALNICĂ

Deputatul PNL, Cristian Buican, face o dezvăluire incredibilă, după ce a participat la discuțiile legate de bugetul pe anul 2019. Cea mai așteptată construcție din România, autostrada Pitești – Sibiu, mai bate pasul pe loc încă un pic deși autoritățile estimau că cei 116 km, cât ar trebui să aibă autostrada, ar fi gata în 2020. Ne aflăm la începutul anului 2019 și încă se discută despre cum ar trebui construită această autostradă.
Parlamentarul vâlcean susține că în ceea ce privește autostrada Pitești – Sibiu, a dispărut total din proiect Secțiunea 6. ”Nu mai există în documentele oficiale. Această secțiune presupunea o arteră de legătură între municipiul Râmnicu Vâlcea și Autostrada. PSD a îmbrăcat frumos această minciună gogonată, spunând că vor reabilita 14 km de Drum Național, respectiv DN 73C fiind drum de legătura între Nodul Rutier Tigveni și Râmnicu Vâlcea, precum și construcția a 2,5 km de drum nou. Tronsonul 6 era in proiectul initial un tronson de autostrada pe patru benzi: acum a ajuns un amărât de drum național care arată groaznic. Cei care nu știu, îi invit la o plimbare între Țigveni și Golești. E un drum plin de alunecări și teren și nu se poate lărgi. E un dezastru”, ne-a declarat deputatul Cristian Buican.
Amintim că lista principalelor proiecte de construcţie autostrăzi, introduse în buget în anul 2019 cuprinde următoarele obiective: Autostrada Lugoj - Deva (sector Dumbrava-Deva), Autostrada Sebeş - Turda, Autostrada Suplacu de Barcău - Borş, Autostrada Câmpia Turzii - Târgu Mureş, Autostrada Varianta de Ocolire Bacău (profil de autostradă), Drumul expres Craiova - Piteşti, Autostrada de centură Sud a municipiului Bucureşti, inclusiv intervenţiile privind centura existentă (Lărgire la 4 benzi de circulaţie a Centurii Bucureşti între A1 - DN 5, DN 2 - A2 şi A1 - DN 7, pasajele Berceni, Domneşti, Olteniţa şi Mogoşoaia), Autostrada de centură Nord a municipiului Bucureşti, Autostrada Bucureşti - Braşov tronson Comarnic - Braşov sector Predeal - Cristian, podul suspendat peste Dunăre în zona Brăila, Autostrada Sibiu - Piteşti secţiunile 1, 4 şi 5.
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...