Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Ei sunt cei doi tineri care au ucis un bătrân la Tomşani pentru 1.000 de lei

Vasile Găman, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Vâlcea, şi prietena lui, Elena Ivan, de 17 ani, au fost arestaţi preventiv după ce au recunoscut crima comisă la Tomşani, acolo unde au ucis un bătrân pentru a-i fura banii de medicamente.
Crima de la Tomşani s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, atunci când cei doi tineri, un băiat de 18 ani şi o fată de 17 ani, au intrat în casa unui bătrân şi l-au ucis cu sânge rece pentru a-i fura banii.
Vasile şi Elena au plănuit în amănunt crima de la Tomşani, după ce tânărul de 18 ani, nepot vitreg al victimei, a aflat că bătrânul a scos o sumă mare de bani din bancă pentru analize medicale şi medicamente. Cei doi au folosit mănuşi şi pungi de plastic atunci când au intrat în casa bătrânului, tocmai pentru a nu lăsa nicio urmă.
Pentru a putea căuta în linişte banii, prietena lui Vasile a deschis lanterna telefonului pentru a-i asigura acestuia vizibilitate în timp ce îl lovea pe bătrân cu toporul în zona capului.

Au aruncat arma crimei de la Tomşani într-o hazna

După ce l-au ucis pe bătrân, cei doi ucigași au fugit pe un islaz şi au aruncat arma crimei într-o hazna. Timp de două zile, după oribila faptă, cei doi s-au comportat ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Ei au reuşit să găsească 1.000 de lei în casa bătrânului, bani pe care i-au împărţit egal. În timp ce Vasile a cheltuit partea sa la păcănele, fata a mers în oraşul Horezu şi şi-a cumpărat haine, dar şi căşti pentru telefon.
Moartea bătrânului a fost descoperită abia după două zile, atunci când fiul victimei a mers să îşi viziteze tatăl. Poliţiştii şi procurorii au reuşit să îi prindă în timp record pe cei doi criminali, iar la audieri aceştia au recunoscut tot.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella