Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: ȘOFER din VÂLCEA a adormit la VOLAN! A DISTRUS PARAPETUL pe 300 de metri pe A2

VIDEO: ȘOFER din VÂLCEA a adormit la VOLAN! A DISTRUS PARAPETUL pe 300 de metri pe A2 (Foto DRDP Constanta)
Un tir, înmatriculat în județul Vâlcea, a blocat traficul pe Autostrada A2 după ce șoferul, care a adormit la volan, a distrus parapetul dublu median, a intrat pe contrasens, a măturat parapetul marginal, oprindu-se într-un șanț. Traficul a fost deblocat, după aproape o oră, cu ajutorul echipelor de la Drumuri Naționale Constanța.

Tirul, care era gol, avea doi șoferi. În momentul producerii accidentului, dormeau amândoi, unul la volan, celălalt în spate. Cauza oficială a dezastrului produs pe autostradă este oboseala la volan. Accidentul a avut loc, marți, 12 februarie 2019, la kilometrul 170 al Autostrăzii A2, Constanța-București.

Din cercetări a reieșit că șoferul care dormea la volan, venind spre Constanța, a distrus parapetul dublu median pe o lungime de 300 de metri, a intrat pe calea 2, spre București, rupând și parapetul de pe zona marginală și a intrat parțial în șanț, ocupând și calea de rulare.
Cei doi șoferi s-au trezit din somn fără vreo zgârietură.
Pagubele vor fi plătite, probabil, “frățește” de cei doi șoferi.

(Foto DRDP Constanta)

https://youtu.be/hL9Oj4_dawo
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella