Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


UPDATE CRIMA de la Tomşani! Bătrânul a fost omorât cu o coadă de topor pentru 1.000 de lei

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 10 februarie 2019 a inculpaţilor :
- Găman Vasile - sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat și violare de domiciliu;
- minor I.E.A. în vârstă de 17 ani - sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat și violare de domiciliu;
În cursul zilei de astăzi, aceştia urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
Din referatul cu propunere de arestare preventivă au rezultat următoarele:
În seara zilei de 06.02.2019, cei doi inculpați au hotărât să exercite acte de violenţă asupra lui R.G. din com. Tomşani, în vârstă de 80 ani, pentru a-i sustrage o sumă de bani pe care credeau că acesta o deţine, motiv pentru care au pregătit, premeditat comiterea faptei, luând asupra lor o coadă de topor din lemn, mănuşi şi mai multe pungi din plastic ce urmau a fi folosite pentru a nu lăsa impresiuni papilare. In acest context, în timpul nopții de 06/07.02.2019, inculpații au pătruns fără drept în curtea și locuința victimei R.G. pe care l-au găsit dormind în dormitor, pe un pat, aşezată pe partea stângă a corpului. În aceste împrejurări, în realizarea scopului infracţional, în timp ce inculpata minoră I.E.A. a luminat cu lanterna telefonului mobil patul pe care dormea victima asigurând astfel vizibilitate inculpatului Găman Vasile, acesta din urmă l-a lovit pe R.G., în timp ce dormea, de mai multe ori, în cap cu coada de topor, producându-i multiple leziuni în zona capului, provocând decesul victimei. După exercitarea acestor acte de agresiune, cei doi inculpați au sustras din locuință suma de 1000 lei.
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella