Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BREAKING NEWS: OMOR la Tomșani! Un bărbat a fost tâlhărit și ucis în propria casă

Un bărbat din localitatea Tomsani, județul Vâlcea fost tâlharit si ucis în propria casa în noaptea de 8 spre 9 februarie 2019. Polițiștii au demarat cercetările si ii cauta pe faptasi.

Bărbatul avea în casă o sumă de bani strânsă pentru mai multe investigatii medicale. Bărbatul, în vârstă de 81 de ani, a fost găsit mort în casă de către fiul lui. Acesta avea urme de violență la nivelul feței, motiv pentru care decesul lui e considerat suspect. 

O echipă operativă alcătuită în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea s-a deplasat la fata locului, unde a constatat mai multe urme de violenţă la nivelul feţei victimei, motiv pentru care cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Horezu, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. 

În urma necropsiei efectuate sâmbătă a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Cercetările se fac sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea.

 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella