Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Hotelul RAMADA din Vâlcea va fi inaugurat în luna martie (FOTO)

07 Feb 2019
Lucrările la noul complex hotelier Ramada Plaza, care s-a ridicat pe scheletul fostului hotel Alutus din centrul Ramnicului, se apropie de final. Cel mai probabil în luna martie va avea loc inaugurarea unuia dintre cele mai selecte hoteluri din Vâlcea.
În fapt, Ramada preia vechiul brand al Râmnicului, hotelul Alutus, investitorii fiind familia Tudor, cei care au proiecte de dezvoltare hotelieră şi în Băile Olăneşti.
Investiția de la Râmnicu Vâlcea se ridică la câteva milioane de euro. Complexul hotelier se clasează la patru stele plus și va respecta regulile unui lanț internațional cu pretenții. Cea mai mare parte a serviciilor se adresează turismului de business, dar există și segmente de servicii accesibile vâlcenilor. Deja, sunt programate evenimente pentru anul 2019, cum ar fi Balul Primăriei.
Contractul de franciză a fost încheiat cu firma SC Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA.
Ramada este un lanț hotelier deținut de grupul Wyndham Worldwide. Brandul Ramada a fost creat în 1954, iar în septembrie 2008 deținea peste 850 de hoteluri, în peste 25 de țări din lume
Lanțul este prezent și în România, având patru hoteluri în București (Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc și Ramada Plaza Bucharest Convention Center) și încă 7 locații în Cluj-Napoca, Pitești, Brașov, Sibiu, Iași, Oradea și Craiova.
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella