POLIȚISTĂ gravidă din VÂLCEA, prădată de hoți! I-au furat pistolul din dotare (FOTO)

Panică în localitatea vâlceană Pietrari, după ce casa unei polițiste din comună a fost jefuită, iar acesteia i s-a furat pistolul din dotare. Jaful anului la Vâlcea ar putea fi cel de duminică, 3 februarie 2019, polițista Ana Maria Dina fiind deposedată de arma de serviciu, dar și de mai multe bijuterii. Agenta de poliţie era de serviciu când s-a întâmplat spargerea şi nu purta asupra ei armamentul fiindcă, spun cunoscuţii, este gravidă şi o incomoda centura.
Femeia nu se afla acasă în momentul în care hoţii i-au pătruns în locuinţă. Tâlharii i-au furat bijuteriile şi arma din dotare. Alarma s-a dat duminică seara, când poliţista era în timpul programului şi chiar patrula în zonă. Arma o lăsase însă acasă.
Cunoscuţii spun că agenta nu purta arma din dotare la serviciu fiindcă era gravidă şi o incomoda centura, lucru care a fost confirmat şi de primarul localităţii Pietrari, Nicolae Moraru: „Am înţeles că dumneaei era gravidă şi nu putea să poarte centura cu arma la ea. Chiar urma să plece în concediu prenatal a doua sau a treia zi”.
Soţul agentei a fost cel care a anunţat jaful. Locuinţa era răvăşită, iar pistolul dispăruse cu tot cu muniţie.
Acum, colegii ei au încercat să dea de urma hoţilor. Nimeni nu ştie cât de periculoşi sunt cei în mâinile cărora se află arma cu tot cu gloanţe.
Oamenii legii spun că au deja un cerc de suspecţi. Aceştia încearcă să dea de urma hoţilor şi să recupereze pistolul poliţistei.
Cercetată pentru neglijenţă, poliţista a intrat astăzi în concediu de odihnă. Ea trebuie să explice cum a fost posibil să plece la serviciu făra armă şi mai ales în ce condiţii ţinea pistolul acasă. Conform legii, arma trebuie păstrată într-un seif cu două încuietori, dintre care una cu cifru, iar gloanţele ţinute într-un fişet separat.

Fostul președinte al Tribunalului Vâlcea, călcat și el de hoți

Fostul președinte al Tribunalului VÂLCEA, a fost călcat de hoți în aceeași zi în care polițistei din Pietrari i s-a furat pistolul. Informația a fost prezentată în exclusivitate de Vocea Vâlcii și confirmată de IPJ Vâlcea.
Din datele strânse până în acest moment, s-a evidențiat faptul că în mai multe localități din județul Vâlcea operează o bandă de hoți profesioniști. În aceeași zi în care polițista din Pietrari, Ana Maria Dina rămânea fără pistolul din dotare, în urma unui furt, hoții au călcat și casa fostului președinte al Tribunalului Vâlcea, Petre Dinescu, din localitatea Stoenești, sat Bârlogu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...