Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BĂRBAT urmărit național, prins de polițiștii vâlceni

07 Feb 2019
Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Postului Comunal de Poliție Budești au depistat pe raza comunei Budești, un bărbat de 42 ani, din județul Teleorman, urmărit național.
La data de 05 februarie a.c., în urma verificărilor și cercetărilor efectuate de polițiști, aceștia au depistat pe raza comunei Budești un bărbat de 42 ani, ce avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, eliberat de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fiind condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 1 an, 7 luni și 10 zile, pentru infracțiuni la regimul rutier.
În fapt, în anul 2016, bărbatul a fost oprit de polișiști în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Budești, județul Vâlcea, iar la solicitarea acestora, întrucât emana halenă alcoolică, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Bărbatul a fost încarcerat la un penitenciar de pe raza județului Argeș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella