Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Escroacă din Vâlcea a jefuit o bătrână! I-a furat pensia de 800 de lei

07 Feb 2019
Escroacă din Vâlcea a jefuit o bătrână! I-a furat pensia de 800 de lei foto www.protv.ro
O bătrână din Bacău a rămas fără niciun ban după ce i-a deschis ușa unei necunoscute și a lăsat-o să intre în casă. Individa a stat preț de câteva minute, apoi s-a făcut nevăzută cu 800 de lei, pensia femeii, pe care tocmai o primise.
Bătrâna, în vârstă de 85 de ani, din Bacău, locuieşte singură şi povesteşte că la uşa ei a apărut o tânără pe care a lăsat-o să intre în casă.
“A bătut la uşă şi eu am crezut că este nepoata mea. Am deschis uşa şi a şi intrat în casă. N-am invitat-o în bucătărie că mâncam acolo, doar în sufragerie. Stătea cu spatele la măsuţă, acolo erau banii, toată pensia”, a spus bătrâna, Doina Zărnoagă.
După un sfert de oră, individa a dispărut cu tot cu banii de pe masa, opt sute de lei. Femeia şi-a dat seama că a fost jefuită abia când a vizitat-o nepoata, care i-a cerut bani pentru cumpărături. Imediat a sunat la 112.
Poliţiştii spun că metoda folosită este cunoscută drept ”a împrietenirii”. Şi le atrag atenţia bătrânilor să nu lase persoane necunoscute să le treacă pragul.
Fata de 23 de ani a fost prinsă în scurt timp. Suspecta este din Vâlcea şi a mai avut probleme cu legea. La fel şi prietenul ei care se află în baza de date a poliţiştilor pentru furturi.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella