Ana Maria Simoiu, bijuterii handmade cu poveste

06 Feb 2019
Într-o lume a cumpărăturilor din magazinele mass-market puțini tineri îndrăznesc să creeze. Printre aceștia se numără și Ana Maria Simoiu, designer de bijuterii din argint și aur, cu pietre semiprețioase și cristale swarovski și fondator al brandului Bubble of Beauty.
Pasiunea Anei Maria pentru bijuterii handmade a început în urma cu opt ani când și-a confecționat primul colier statement. De atunci, din mâinile ei talentate, au ieșit bijuterii de argint, de aur, cu pietre prețioase, cu cristale swarovski, brățări de argint, toate creații unicat, după un design gândit special pentru fiecare client.
Între timp, Ana Maria a urmat numeroase cursuri de bijuterie contemporană, perfecționandu-și astfel tehnica de lucru și reușind să producă bijuterii minunate.
În urma cu un an, Ana Maria a renunțat la jobul ei full-time de Financial Project Manager, dedicându-se în totalitate manufacturării bijuteriilor.
Uitandu-te la ceea ce iese din mainile ei, iti poti da seama ca pune extrem de multa pasiune in tot ceea ce face! Sunt bijuterii cu poveste, bijuterii unice, fiecare bijuterie fiind creata manual. Cand spui handmade, spui unicitate! Iar elementul de unicitate al unei bijuterii handmade, aduce plusvaloare. Piesele Anei Maria satisfac cele mai rafinate gusturi ale oricarei femei ce isi doreste sa isi completeze tinuta cu un accesoriu spectaculos! Bijuteria Bubble of Beauty este acel tuch final ce completeaza si intregeste tinuta!
Ana Maria ne-a impartasit faptul ca bijuteriile de mireasă sunt cele care ii transmit cea mai mare emotie! "Ziua nuntii vine intotdeauna cu emotie si vise pentru un nou inceput. Iti doresti ca totul sa fie perfect. Detaliile fac diferenta!"
Bijuteriile Bubble of Beauty reusesc sa atraga atentia prin designul inedit, atentia la detalii, fiind create cu muta migala si dragoste pentru frumos! Sunt bijuterii din argint sau aur, accesorizate cu pietre naturale, perle naturale sau elemente Swarovski.
Bijuteriile create de Ana Maria Simoiu au fost remarcate si de către vedetele autohtone, acestea alegând să le poarte la diverse evenimente sau in emisiuni TV.
Atelierul Bubbe of Beauty este situat în RâmnicuVâlcea, însă bijuteriile ajung in toate colturile lumii, prin canalele on-line. Pot fi comandate de pe www.bubbleofbeauty.com , iar fashionistele pot fi mereu la curent cu noutatile pe paginile de Facebook si Instagram.
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...