Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BĂTRÂNĂ fugită de acasă, GĂSITĂ DECEDATĂ de polițiști

06 Feb 2019
La data de 04 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.11 de poliție rurală Zătreni, au fost sesizați cu privire la faptul că la data de 03/04 februarie, în jurul orei 01:00, o femeie în vârstă de 83 de ani, a plecat de la locuința familie, fără să anunțe unde se duce și nu s-a mai întors. Din discuțiile purtate cu fiul acesteia a rezultat faptul că femeia nu era luată in evidentele medicale cu afecțiuni psihice, însă în cursul anului 2017 a mai plecat voluntar de la domiciliul său, dar a fost găsită la scurt timp pe raza localității.
Imediat au fost demarate activități de căutare în zona limitrofă a locuinţei persoanei plecate de la domiciliu, cu efective compuse din lucrători ai Postului de poliţie Zătreni, reprezentanti ai Primăriei comunei Zătreni, membrii familiei şi alte persoane voluntare, însă la lăsarea întunericului, datorită şi terenului accidentat căutările au fost sistate, acestea urmând a fi reluate în dimineţa zilei de 05.02.2019 cu efective sporite.
În dimineața zilei de 05 februarie a.c. au fost reluate căutările în zona limitrofă a locuinţei persoanei plecate de la domiciliu, ocazie cu care la o distanta de cca 2 km de casa a fost descoperit cadavrul bătrânei dispărute, pe un teren viran. În urma efectuării cercetării la fața locului, nu au fost descoperite urme vizibile de violențe. Cadavrul a fost depus la morga orașului Bălcești, iar în urma efectuării necropsiei, urmează să se stabilească cauza decesului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella