Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Şoferul unui BMW înmatriculat în Vâlcea a spulberat poarta DRDP Brașov – Filiala Sibiu

FOTO: Şoferul unui BMW înmatriculat în Vâlcea a spulberat poarta DRDP Brașov – Filiala Sibiu foto www.oradesibiu.ro
Un Incident spectaculos a avut loc marți, 5 februarie 2019, în jurul orei 17.30 pe Drumul Național 1, pe raza comunei Șelimbăr, arată www.oradesibiu.ro. Un conducător auto din Vâlcea a lovit în plin poarta celor de la DRDP Brașov – Filiala Sibiu. Mașina înmatriculată în Vâlcea a distrus poarta și s-a oprit doar după câțiva zeci de metri. Din fericire nimeni nu a fost rănit, deși mai tot timpul la aceea oră sunt oameni și utilaje parcate în curte.
Polițiștii sibieni au stabilit cauza accidentului petrecut marți după amiază pe DN1 în zona DRDP Sibiu la Șelimbăr. Șoferul de 27 de ani avea viteză mare. A luat amendă 870 de lei.
"În timp ce conducea pe direcția Vâlcea – Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate, un șofer în vârstă de 27 de ani din Vâlcea, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu poarta de acces în curtea Secției DN, District Șelimbăr", arată IPJ Sibiu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella