FOTO: Şoferul unui BMW înmatriculat în Vâlcea a spulberat poarta DRDP Brașov – Filiala Sibiu

FOTO: Şoferul unui BMW înmatriculat în Vâlcea a spulberat poarta DRDP Brașov – Filiala Sibiu foto www.oradesibiu.ro
Un Incident spectaculos a avut loc marți, 5 februarie 2019, în jurul orei 17.30 pe Drumul Național 1, pe raza comunei Șelimbăr, arată www.oradesibiu.ro. Un conducător auto din Vâlcea a lovit în plin poarta celor de la DRDP Brașov – Filiala Sibiu. Mașina înmatriculată în Vâlcea a distrus poarta și s-a oprit doar după câțiva zeci de metri. Din fericire nimeni nu a fost rănit, deși mai tot timpul la aceea oră sunt oameni și utilaje parcate în curte.
Polițiștii sibieni au stabilit cauza accidentului petrecut marți după amiază pe DN1 în zona DRDP Sibiu la Șelimbăr. Șoferul de 27 de ani avea viteză mare. A luat amendă 870 de lei.
"În timp ce conducea pe direcția Vâlcea – Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate, un șofer în vârstă de 27 de ani din Vâlcea, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu poarta de acces în curtea Secției DN, District Șelimbăr", arată IPJ Sibiu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...