CONSTANTIN RĂDULESCU: PNL Vâlcea, declaraţii politice, în limbaj agresiv!

Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, răspunde acuzaţiilor aruncate în spaţiul public de către rivalul său de la PNL, Cristian Buican, prin internediul unui comunicat de presă. Constantin Rădulescu susţine că nu este un fan al limbajului agresiv folosit de liderii PNL Vâlcea şi îi invită pe aceştia să consulte achiziţiile făcute de Consiliul Judeţean Vâlcea, dacă au dubii în acest sens. 

"Ca fost ziarist, îmi exprim regretul pentru atacul nemeritat la adresa unor reprezentanţi ai presei vâlcene, atac venit din partea PNL şi al liderului său.
Consiliul Judeţean Vâlcea respectă legislaţia în materia achiziţiei serviciilor publice, iar toate contractele pe care instituţia le-a încheiat cu prestatorii de servicii au respectat prevederile legale.
Cel care întreprinde un atac calomnios la adresa mea şi a unor ziarişti, doar pentru că are impresia că este protejat de imunitate, dă dovadă de imaturitate politică şi de un comportament nedemn faţă de cei pe care îi acuză pe nedrept.
Pentru a se convinge că lucrurile stau aşa cum spun, oricine poate solicita informaţii despre activitatea instituţiei şi alocările bugetare, care se fac în urma unor dezbateri şi hotărâri în plenul şedinţelor de Consiliu Judeţean, unde sunt prezenţi inclusiv reprezentanţii PNL.
Nu mă voi lasa implicat niciodată într-un astfel de dialog, pentru că eu cred că dezbaterea politică se face prin idei, nu prin jigniri, iar activitatea politică se demonstrează prin fapte, nu prin vorbe.
Faptele, adică multe contracte semnate şi lucrări aflate în derulare sau care vor fi recepţionate, sunt cele care prezintă realitatea şi nu atacul la persoana mea sau a presei.
Judeţul Vâlcea devine un şantier de lucrări, la finalizarea cărora vâlcenii vor beneficia de o infrastructură modernă şi de servicii publice de calitate.
Cifrele momentului sunt clare şi arată aproape 9.000 miliarde lei vechi, bani care se investesc în judeţ şi care, în mare parte, se regăsesc în contractele deja semnate. În curând, vom depăşi 10.000 de miliarde lei vechi, fiindcă ne preocupăm să atragem fonduri pentru investiţii în dezvoltarea judeţului.
PNL face declaraţii politice, practică un limbaj agresiv şi nu este capabil să gestioneze situaţia internă grea, generată de liderii săi, care se comportă în felul pe care îl vedeţi.
În ceea ce mă priveşte, ca Preşedinte al PSD Vâlcea şi al Consiliului Judeţean Vâlcea, vă asigur că, alături de colegii mei - parlamentari, consilieri, structuri interne, primari - şi de aliaţii noştri, avem un singur obiectiv: ”SĂ FACEM FAPTE BUNE, PENTRU VÂLCENI!”. susţine Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...