Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


MESAJ DISPERAT: La UPU VÂLCEA, pacienţii sunt lăsaţi să aştepte cu orele (FOTO)

• Cum se face medicină de urgenţă la Vâlcea: Medicul de gardă a iesit nonsalant la usa la ora 12 si a zis sa moara toti ca ea nu are ce faceSituație fără precedent la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Vâlcea. La intrarea la UPU sunt la pacienţi la uşă care aşteaptă de dimineaţă să fie consultaţi şi nici până la ora aceasta nu au reuşit să intre. Este şi cazul unei bătrâne de 87 de ani, care a fost adusă de urgenţă cu SMURD-ul la ora 11.00 şi la ora redactării acestui articol 16.15 se află tot la uşă. Mai mult, oamenii aflaţi în aşteptare ne-au sunat şi ne-au spus că atitudinea cadrelor medicale este una arogantă, iar la un moment dat a fost chemat un bărbat din personalul de pază, care să stea la uşă pentru a nu mai intra nimeni. S-a ajuns în situaţia în care medicina de urgenţă se face cu paznici la uşă.

„Apelez la dvs disperata din cauza medicilor de la upu rm valcea! M am dus cu smurdul la ora 11 la upu cu bunica , este in stare grava, si nici pana acum nu ne au primit! Am intrat peste dna doctor in cabinet care baga bolnavii care vin cu pachete de cafea si ciocolata iar pacientii asteapta de azi dimineata pe la usi! Dupa ce m am certat cu dansa a iesit pe hol si a chemat jandarmeria pt ca se simte amenintata de pacienti spunand ca nu mai consulta pe nimeni! De altfel,dansa iese pe holul spitalului sa mi faca poze pt a arata mai departe de ce nu consulta! Luand legatua cu secretariatul spitalului mi s a aruncat o foaie de hartie si un pix pr a scrie o reclamatie pe care nu a luat o nimeni in seama! Fac apel la dvs din cauza situatiei disperate in care ne aflam, bunica arw ruptura de perineu, sta la upu la usa iar doctora nici pana acum nu a bagat o in seama!”, ne-a scris nepoata femeii de 87 de ani, care, după 5 ore de aşteptare nu a fost consultată încă de un medic.
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella