Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Cosmin de la t-Short a rămas fără plăcuţe de înmatriculare! I-au fost furate din parcare

03 Feb 2019
Cosmin de la t-Short a rămas fără plăcuţe de înmatriculare! I-au fost furate din parcare foto www.libertatea.ro
Fostul component al trupei t-Short, Cosmin Murea, a fost, de curând, victima unui jaf pe care nu-l înțeleg nici el, nici polițiștii din Vâlcea, care anchetează cazul, relatează www.libertatea.ro. Cazul este cu atât mai bizar cu cât jaful a rămas neterminat.
Cosmin a fost victima unui jaf bizar, neterminat, care i-a creat multe belele. Hoți încă neidentificați de oamenii legii i-au luat plăcuțele de înmatriculare de la mașină, le-au montat pe autoturismul lor, apoi… și-au abandonat mașina la locul faptei și au plecat ori pe propriile picioare, ori cu o a treia mașină. Cântărețul s-a frecat la ochi a doua zi, când nu numai că și-a găsit mașina fără numere de înmatriculare, dar în apropiere a găsit parcată o altă mașină care avea numerele sale!
După câteva verificări, agenții de la Circulație au descoperit că autoturismul care „a primit” plăcuțele mașinii lui Cosmin figurează în scripte cu număr de Italia. Cazul e însă departe de a fi finalizat și, câtă vreme se fac cercetări, plăcuțele mutate de colo, colo sunt în custodia Poliției. Iar Cosmin e, fără voia lui, pieton.
„Aștept să mă sune de la Poliție, așa cum au promis, să-mi recuperez plăcuțele de înmatriculare care mi-au fost subtilizate și acum sunt reținute pentru cercetări, căci fără ele nu am drept de circulație. Cred că e greu și pentru polițiști, dar și pentru mine să înțeleg cum s-a întâmplat ca un hoț să-și lase la locul faptei mașina”, a declarat Cosmin Murea pentru www.libertatea.ro.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella