Cosmin de la t-Short a rămas fără plăcuţe de înmatriculare! I-au fost furate din parcare

03 Feb 2019
Cosmin de la t-Short a rămas fără plăcuţe de înmatriculare! I-au fost furate din parcare foto www.libertatea.ro
Fostul component al trupei t-Short, Cosmin Murea, a fost, de curând, victima unui jaf pe care nu-l înțeleg nici el, nici polițiștii din Vâlcea, care anchetează cazul, relatează www.libertatea.ro. Cazul este cu atât mai bizar cu cât jaful a rămas neterminat.
Cosmin a fost victima unui jaf bizar, neterminat, care i-a creat multe belele. Hoți încă neidentificați de oamenii legii i-au luat plăcuțele de înmatriculare de la mașină, le-au montat pe autoturismul lor, apoi… și-au abandonat mașina la locul faptei și au plecat ori pe propriile picioare, ori cu o a treia mașină. Cântărețul s-a frecat la ochi a doua zi, când nu numai că și-a găsit mașina fără numere de înmatriculare, dar în apropiere a găsit parcată o altă mașină care avea numerele sale!
După câteva verificări, agenții de la Circulație au descoperit că autoturismul care „a primit” plăcuțele mașinii lui Cosmin figurează în scripte cu număr de Italia. Cazul e însă departe de a fi finalizat și, câtă vreme se fac cercetări, plăcuțele mutate de colo, colo sunt în custodia Poliției. Iar Cosmin e, fără voia lui, pieton.
„Aștept să mă sune de la Poliție, așa cum au promis, să-mi recuperez plăcuțele de înmatriculare care mi-au fost subtilizate și acum sunt reținute pentru cercetări, căci fără ele nu am drept de circulație. Cred că e greu și pentru polițiști, dar și pentru mine să înțeleg cum s-a întâmplat ca un hoț să-și lase la locul faptei mașina”, a declarat Cosmin Murea pentru www.libertatea.ro.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...