FOTO: INCENDIU la o pensiune din Brezoi!

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit in data de 02.02 ac. Ora 21.56 pentru stingerea unui incendiu produs la o anexa a unei pensiuni din localitatea Brezoi. Flăcările s-au declanșat la nivelul acoperișului unde au afectat structura din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Pentru stingere au acționat 9 pompieri militari cu doua autospecialele cu apă și spuma.
Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră de la sosirea echipajelor la locul intervenției. Cercetările preliminare arata că flăcările s-au declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația electrică.
In aceasta dimineață, pompierii au fost anunțați că grinda din structura acoperișului inca mai fumega motiv pentru care s-au deplasat la fața locului, producerea unui nou incendiu fiind stopata.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...