Deputatul Eugen Neaţă, în mijlocul primarilor din județul Vâlcea

La început de an, deputatul PSD, Eugen Neaţă a vizitat mai multe primării din judeţul Vâlcea şi a stat la discuţii cu primarii vâlceni pentru a identifica problemele cu care aceştia se confruntă. Parlamentarul vâlcean a subliniat faptul că întotdeauna trebuie să existe o comunicare bună comunicare între edili şi parlamentari pentru că întotdeauna trebuie să iei pulsul de acolo de unde trebuie. Deputatul Eugen Neaţă este conştient de faptul că primarii sunt bine conectaţi la realitate, pentru că ei stau de vorbă zilnic cu oamenii.
„Săptămâna trecută, am vizitat mai multe primării din județ și am purtat discuții cu primarii despre problemele comunității, proiectele în derulare și proiecte necesare dezvoltării comunelor. Am vorbit și despre anumite modificări legislative care ar trebui făcute.
Așa cum am promis, mă voi deplasa în județ pentru a sprijini administrațiile publice locale, voi fi alături de cetățeni și de problemele acestora.
Pe această cale, vreau să îi felicit pe primari pentru eforturile și sacrificiile pe care le fac zi de zi în interesul comunităților pe care le reprezintă și pentru toată activitatea depusă până acum.
Îi asigur pe oamenii din județul Vâlcea că voi continua să le resprezint interesele cu demnitate în Parlamentul României!”, arată deputatul PSD, Eugen Neaţă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...