Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Deputatul Eugen Neaţă, în mijlocul primarilor din județul Vâlcea

La început de an, deputatul PSD, Eugen Neaţă a vizitat mai multe primării din judeţul Vâlcea şi a stat la discuţii cu primarii vâlceni pentru a identifica problemele cu care aceştia se confruntă. Parlamentarul vâlcean a subliniat faptul că întotdeauna trebuie să existe o comunicare bună comunicare între edili şi parlamentari pentru că întotdeauna trebuie să iei pulsul de acolo de unde trebuie. Deputatul Eugen Neaţă este conştient de faptul că primarii sunt bine conectaţi la realitate, pentru că ei stau de vorbă zilnic cu oamenii.
„Săptămâna trecută, am vizitat mai multe primării din județ și am purtat discuții cu primarii despre problemele comunității, proiectele în derulare și proiecte necesare dezvoltării comunelor. Am vorbit și despre anumite modificări legislative care ar trebui făcute.
Așa cum am promis, mă voi deplasa în județ pentru a sprijini administrațiile publice locale, voi fi alături de cetățeni și de problemele acestora.
Pe această cale, vreau să îi felicit pe primari pentru eforturile și sacrificiile pe care le fac zi de zi în interesul comunităților pe care le reprezintă și pentru toată activitatea depusă până acum.
Îi asigur pe oamenii din județul Vâlcea că voi continua să le resprezint interesele cu demnitate în Parlamentul României!”, arată deputatul PSD, Eugen Neaţă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella