Concert cu Paula Seling și Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Râmnicu Vâlcea la Mioveni

30 Ian 2019
În luna martie iubitorii muzicii din Mioveni se vor bucura de un concert inedit, ce iese din tipicul spectacolelor cu vedete comerciale obișnuite.
Paula Seling împreună cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Râmnicu Vâlcea vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, miercuri 6 martie, într-un spectacol ce va celebra Ziua Internațională a Femeii.
Prețul unui bilet de intrare este de doar 10 lei, un cost simbolic pentru un eveniment care promite muzică de calitate.
Biletele pot fi cumpărate începând cu data de 14 februarie, atât de la Centrul Cultural cât și de la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Evenimentul este susținut de Centrul Cultural Mioveni, Primăria și Consiliul Local.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...