Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Doctorul Ploscaru nu s-a sinucis: A făcut INFARCT! VEZI CÂND ŞI UNDE va fi înmormântat

Doctorul Ploscaru nu s-a sinucis: A făcut INFARCT! VEZI CÂND ŞI UNDE va fi înmormântat foto vocea valcii
Condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare pentru că şi-a înjunghiat un coleg în sala de operaţie după o ceartă spontană, medicul vâlcean Constantin Ploscaru a fost găsit mort în casa lui de vacanţă din localitatea Berislăveşti, judeţul Vâlcea. În acest caz, nu a fost necesară efectuarea autopsiei pentru că moartea renumitului chirurg nu a fost considerată suspectă:
"Nu există niciun dosar penal la IPJ Vâlcea despre moartea doctorului Ploscaru. Nu a fost considerată moarte suspectă sau sinucidere. Nu a existat nicio suspiciune. Rudele au spus că medicul de familie va elibera certificat medico-legal. Nu se fac cercetări la nivelul poliţiei", susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.
Familia a anunţat că doctorul Constantin Ploscaru va fi înmormântat vineri, la ora 12.00, la bisericuta cu hramul Maica Domnului, sat Dângesti, comuna Berislavesti.

Amintim că magistraţii Curţii de Apel Piteşti l-au condamnat miercuri, 23 ianuarie 2019, pe chirurgul Constantin Ploscaru la 3 ani şi 4 luni pentru tentativă de omor, după ce acesta şi-a înjughiat cu un bisturiu un coleg de serviciu. După aflarea sentinţei definitive, acesta a decis să aştepte să fie încătuşat la casa pe care o avea în localitatea Berislăveşti din judeţul Vâlcea, departe de ochii familiei. Numai că poliţiştii au avut un şoc când au ajuns acolo. L-au găsit mort pe chirurgul de 67 de ani.
Doctorul Constantin Ploscaru fusese şeful secţiei de chirurgie din Spitalului Judeţean Vâlcea, iar timp de doi ani a fost directorul Spitalului Judeţean Vâlcea. Ploscaru era şi doctor în ştiinţe medicale, obţinând titlul în anul 1999, cu lucrarea de doctorat “Complicaţiile cancerului de colon”. Chirurgul era căsătorit de mai bine de 35 de ani cu o farmacistă şi avea doi băieţi, ambii doctori, unul stomatolog la Londra, celălalt cardiolog, la Floreasca.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella