FOTO - VIDEO: INUNDAŢIE pe DN 7, la Călimăneşti! TRAFICUL este îngreunat

De joi, 24 ianuarie 2019, seara pompierii militari au intervenit cu două motopompe remorcabile. În dimineaţa zilei de vineri, 25 ianuarie 2019, situaţia este aproape neschimbată, deşi pompierii militari au evacuat apa toată noaptea. Acum, în zonă, se circulă greu și se evacuează apa în continuare.
Circulația pe DN7 a fost îngreunată joi seara din cauza apei acumulate pe carosabil în zona stațiunii Calimanesti-Caciulata, în județul Vâlcea.
În urma ploii abundente drumul național a fost acoperit de ape pe ambele sensuri de mers, pe o distanță de aprovimativ 50, fără însă să fie oprit traficul.
Mai multe echipaje ale Poliției și autospeciale de pompieri intervin în zonă.
Agenții de la Poliţia Rutieră recomandă șoferilor să reducă viteza pe tronsolul de drum național acoperit de ape, urmare a ploii abundente.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...