Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


CRIMINALII tânărului din Perişani - Vâlcea, CONDAMNAŢI la ani grei de puşcărie

Crima din strada Vasile Aaron, Sibiu, din luna mai a anului trecut a pus capăt vieții unui tânăr din Vâlcea, Alexandru Runceanu. A fost bătut până la moarte de trei sibieni care miercuri, 23 ianuarie 2018 au aflat cât vor sta după gratii.
Tribunalul Sibiu a dat miercuri sentința în procesul crimei din Vasile Aaron. Cea mai mare pedeapsă, de 15 ani și opt luni, a primit-o Stângaciu Constantin – Nicolae. Familia lui Alexandru Runceanu urmează să primească daune în valoare totală de 80.000 de euro.
Crima petrecută în fața barului „Şureanu” din cartierul Vasile Aaron s-a petrecut în luna mai 2018 și a pornit de la o altercație între victimă, Runceanu Mihai Alexandru și un alt tânăr, cu inițialele Stângaciu Constantin Nicolae, de 28 de ani.
În urma conflictului, victima l-a lovit pe tânărul de 28 de ani cu pumnul în zona ochiului stâng. ”După această primă altercaţie, suspectul S.C.N. a solicitat sprijinul suspecţilor C.C.S. si C.D.l care s-au deplasat la locuinţa suspectului S.C.N. cu un autoturism Audi condus de suspectul C.C.S.. În autoturism s-a urcat pe locul din stânga-spate suspectul S.N.C. si cei trei au pornit în căutarea victimei pe care au găsit-o în faţa barului „Şureanu”. Suspectul C.C.S. a oprit autoturismul în imediata apropiere a victimei şi cu toţii au coborât din maşină. Suspectul S.C.N. s-a îndreptat către victima R.M.A. în vârstă de 26 de ani, pe care a doborât-o la pământ şi ulterior a lovit-o cu picioarele de mai multe ori în zona abdominală. Suspectul C.D.I. a lovit victima cu piciorul în zona coapselor şi a prins victima de picioare în timp ce aceasta se afla la pământ. Suspectul C.C.S. l-a lovit cu pumnul în faţă pe martorul B.P. iar după ce acesta s-a refugiat în bar, şi-a îndreptat atenţia către victima care se afla deja culcată la pământ pe spate pe care a lovit-o cu picioarele în zona abdominală”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă tribunalul Sibiu.
Victima a fost dusă la spital, înainte de a intra în operație a făcut stop cardio-respirator și a fost resuscitat, însă în timpul operației a făcut un nou stop cardio-respirator și a decedat. Doctorii susțin că avea ruptură masivă de ficat și hemoragie internă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella