Doctorul Ploscaru A MURIT! Tocmai aflase de condamnarea sa cu executare

Doctorul Ploscaru A MURIT! Tocmai aflase de condamnarea sa cu executare foto arhiva
Doctorul Constantin Ploscaru a decedat! Din primele informaţii, se pare că acesta ar fi suferit un stop-cardiac după ce a aflat de condamnarea sa cu executare de 3 ani şi 4 luni în dosarul de tentativă de omor asupra unui coleg chirurg. Contantin Ploscaru a dededat în comuna Berislăveşti, satul Dângeşti.
Constantin Ploscaru, chirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti la 3 ani şi 4 luni închisoare cu executare pentru că, în ianuarie 2016, a atacat cu un bisturiu, în sala de operaţie, un alt medic chirurg.
Amintim că renumitul chirug era trimis în judecată pentru tentativă de omor. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au finalizat repede cercetările în dosarul în care medical chirurg Constantin Ploscaru este acuzat de tentativă de omor, după ce, în data de 16 ianuarie 2016, l-a tăiat la gât cu bisturiul pe colegul său dr. Emil Bărbulescu, chiar în sala de operaţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.
Astfel, rechizitoriul în acest caz a fost întocmit, iar joi, 4 februarie 2016, chirurgul Ploscaru a fost trimis în judecată pe rolul Tribunalului Vâlcea, pentru tentativă de omor, parte vătămată în procesul pe fond fiind medicul Emil Bărbulescu, iar parte civilă constituindu-se Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. 
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...