Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

DRĂGĂȘANI: Au furat curent electric și au ajuns după gratii

23 Ian 2019
Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției municipiului Drăgășani au pus în aplicare doua mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Drăgășani, față de o femeie și un bărbat din localitate.
La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii au executat două mandate de arestare față de o femeie de 35 de ani și un bărbat de 66 de ani, persoane condamnate la o pedeapsă privativă de libertate de 9 luni, respectiv 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
În fapt, cele două persoane, în perioada 08 noiembrie 2013-28 ianuarie 2015, respectiv 2 aprilie 2014-28 ianuarie 2015, prin foloSirea unor instalații clandestine în scopul racordării la rețeaua de curent electric, ar fi sustras cu ajutorul acestora curent electric.
Cei în cauză au fost încarcerații într-un penitenciar din județul Argeș.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella