DRĂGĂȘANI: Au furat curent electric și au ajuns după gratii

23 Ian 2019
Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției municipiului Drăgășani au pus în aplicare doua mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Drăgășani, față de o femeie și un bărbat din localitate.
La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii au executat două mandate de arestare față de o femeie de 35 de ani și un bărbat de 66 de ani, persoane condamnate la o pedeapsă privativă de libertate de 9 luni, respectiv 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
În fapt, cele două persoane, în perioada 08 noiembrie 2013-28 ianuarie 2015, respectiv 2 aprilie 2014-28 ianuarie 2015, prin foloSirea unor instalații clandestine în scopul racordării la rețeaua de curent electric, ar fi sustras cu ajutorul acestora curent electric.
Cei în cauză au fost încarcerații într-un penitenciar din județul Argeș.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...