Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Peste 3 candidați pe loc la concursul organizat de Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani

22 Ian 2019
În data de 21 ianuarie au fost afișate rezultatele finale ale concursului de admitere organizat la Școala Militară de la Drăgășani pentru ocuparea celor 350 de locuri alocate instituției, din care 4 pentru etnia romă și 2 pentru candidați aparținând altor minorități.
Din cei 1100 de candidați înscriși - 9 pentru locurile alocate etnicilor romi și 4 pentru cele alocate altor minorități - după etapa eliminatorie, contravizita medicală și testarea aptitudinilor fizice, au rămas în concurs 868 de candidați, 741 bărbați și 127 femei, din care 5 bărbați romi și 4 bărbați aparținând altor minorități.
Proba de verificare a cunoștințelor a constat în rezolvarea unui test cu 90 de întrebări, candidații trebuind să obțină cel puțin 40 de puncte și să se încadreze în ordinea punctajelor în numărul de locuri scoase la concurs.
Un candidat a fost eliminat din concurs pentru fraudă.
Cel mai bun punctaj, 88 de puncte din 90 posibile, a fost obținut de un candidat din județul Dolj. Punctajul ultim cu care s-a intrat a fost de 54 de puncte și a fost obținut de 27 de candidați, pentru departajare aplicându-se criteriul mediei de la examenul de bacalaureat.
Cei 350 de candidați admiși, 266 bărbați și 84 femei, vor începe cursurile în ziua de 4 februarie. Ei vor parcurge un program intens de pregătire, atât în școală, cât și în unitățile operative, urmând ca la sfârșitul lunii noiembrie să susțină examenul de absolvire și să fie repartizați în teritoriu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella