Bărbat din Câineni, ACUZAT DE TENTATIVĂ DE VIOL, reținut de oamenii legii

Bărbat din Câineni, ACUZAT DE TENTATIVĂ DE VIOL, reținut de oamenii legii foto arhiva
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi și Postului de Poliție Câineni au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, un tânăr de 23 de ani, cercetat pentru amenințare, violare de domiciliu și tentativă de viol.
La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați de două femei din comuna Câineni, de 45 și 75 de ani, cu privire la faptul că în seara precedentă au fost victime ale unei tentative de viol, indicând drept autor un bărbat din comună.
În urma verificărilor efectuate, a reieșit că persoana bănuită s-ar fi deplasat la locuința femeii de 75 de ani, solicitându-i acesteia să-i permită accesul în locuință, după care ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale forțate cu aceasta, renunțând în cele din urmă.
Ulterior, bărbatul s-ar fi deplasat la locuința femeii de 45 de ani, încercând prin constrângere să întrețină relații sexuale și cu aceasta.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Brezoi cu propunere de arestare preventivă, în cursul zilei de astăzi, 22 ianuarie.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...