Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Bărbat din Câineni, ACUZAT DE TENTATIVĂ DE VIOL, reținut de oamenii legii

Bărbat din Câineni, ACUZAT DE TENTATIVĂ DE VIOL, reținut de oamenii legii foto arhiva
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi și Postului de Poliție Câineni au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, un tânăr de 23 de ani, cercetat pentru amenințare, violare de domiciliu și tentativă de viol.
La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați de două femei din comuna Câineni, de 45 și 75 de ani, cu privire la faptul că în seara precedentă au fost victime ale unei tentative de viol, indicând drept autor un bărbat din comună.
În urma verificărilor efectuate, a reieșit că persoana bănuită s-ar fi deplasat la locuința femeii de 75 de ani, solicitându-i acesteia să-i permită accesul în locuință, după care ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale forțate cu aceasta, renunțând în cele din urmă.
Ulterior, bărbatul s-ar fi deplasat la locuința femeii de 45 de ani, încercând prin constrângere să întrețină relații sexuale și cu aceasta.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Brezoi cu propunere de arestare preventivă, în cursul zilei de astăzi, 22 ianuarie.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella