RAZIE la firmele de pază din Vâlcea!

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea- Compartimentului Sisteme de Securitate au acționat în noaptea de 19/20 ianuarie a.c., în Râmnicu Vâlcea, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici.

Acțiunea a avut ca scop verificarea modului de executare a serviciului de către agenții de securitate, cunoașterea sarcinilor din consemnul particular și a modului de intervenție în cazul unui incident în obiectivul păzit.

Polițiștii au verificat 43 de unități asigurate cu pază umană proprie sau prin societăți specializate de pază, fiind depistați patru agenți de securitate care desfășurau serviciul în mod necorespunzător, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Agentii de securitate verificați au fost reinstruiți cu privire la modul de executare a sarcinilor ce le revin și cu privire la modul de intervenție și sesizare în cazul unui eveniment.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...