VEZI AICI care este situația drumurilor din VÂLCEA

În ultimele zile, la nivelul județului Vâlcea au căzut precipitaţii sub forma de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, anunță Instituția Prefectului Județului Vâlcea.
Astfel, administratorii reţelelor de drumuri naţionale, judeţene şi locale au intervenit pentru menţinerea în stare de viabilitate a acestora, iar situația la ora 09.00 se prezintă astfel:
● Pe drumurile naţionale, partea carosabilă este curată şi umedă, cu excepţia DN 7 A, km 40+000 – 86+601, Voineasa – Limită judeţ Hunedoara şi DN 7 D, km 4+000 – 31+360, Grebleşti – Limită judeţul Argeş, unde partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de 1 – 2 cm.
Pentru menţinerea în stare de viabilitate a drumurilor naţionale, în ultimele 24 de ore, s-a intervenit cu un număr de 45 utilaje, acţionându-se cu 155 tone material antiderapant.
● Pe reţeaua de drumuri judeţene se circulă în aceleaşi condiţii, RAJDP Vâlcea intervenind în zona Călimăneşti, Horezu, Tătărani şi zona Lădeşti - Bălceşti cu un număr de 21 utilaje specifice, fiind răspândită o cantitate totală de 374 tone material antiderapant (nisip şi sare).
● Pe reţelele de drumuri de interes local se circulă în condiţii de iarnă, autorităţile locale intervenind pentru menţinerea stării de viabilitate a acestora.
La nivelul reţelelor de energie electrică, la această oră nu se înregistrează avarii ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice înregistrate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...