FOTO: ACCIDENT la Milcoiu! Sunt implicate un microbuz și o autoutilitară de gunoi

Accident rutier pe DN 7 în comuna Milcoiu, la intersectie cu Nicolae Balcescu. Primele informații arată că un microbuz a intrat în coliziune cu o autoutilitară de gunoi. În microbuz se aflau 8 persoane, însă nu este nevoie de descarcerare.
Se intervine cu 1 SMURD si 3 ambulante SAJ. Toți cei 8 pasageri ai microbuzului au fost evaluări medical, dintre care 2 au fost transportate la UPU Vâlcea.
Traficul este blocat total. Cauza probabilă a accidentului este neacordarea de prioritate. Autoutilitara de gunoi nu ar fi acordat prioritate dubei.

Vom reveni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...