Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ACCIDENT cu 4 victime la Guşoeni! S-a intervenit pentru descarcerare

ACCIDENT cu 4 victime la Guşoeni! S-a intervenit pentru descarcerare foto arhiva
Accident rutier în nopate de vineri spre sâmbătă în judeţul Vâlcea. Echipajele de descarcerare și Smurd din cadrul ISU Vâlcea au intervenit în comuna Guşoieni pe DJ 67 B la un accident rutier. Un autoturism cu 4 pasageri a iesit de pe carosabil si a lovit un alt autoturism parcat. "Intervenim cu 1 SMURD de la G.I.Maciuca, 1 Descarcerare de la G.I. Dragasani si 2 ambulanțe SAJ de la Dragasani. Traficul nu este blocat", precizează ISU Vâlcea.
Potrivit ISU Vâlcea, o persoană de 19 ani prezintă traumatism facial şi a fost transportat la spitalul Drăgăşani şi ulterior la Craiova. O altă victimă, în vârstă de 16 ani, prezintă escoriaţii la genunchi, iar o altă persoană de 26 de ani a fost diagnosticată cu traumatism toracic şi traumatism cranio-cerebral plagă frontală şi cea din urmă de 22 de ani prezintă escoriaţii la membrul superior.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella