Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

UMANITAR! Jandarm vâlcean, ACCIDENTAT GRAV, are nevoie de ajutorul nostru ca să poată merge din nou

17 Ian 2019

https://www.facebook.com/donate/318540302115280/?fundraiser_source=external_url

 

Avea în față o viață minunată și o carieră promițătoare de jandarm, însă la doar 22 de ani, destinul i s-a curmat brusc. În urma unui accident de circulație, jandarmul a rămas paralizat și de aproape 2 ani de zile se luptă să revină la viața pe care o avea înainte. După 5 luni în care a stat internat în spital, doctorii fiind pesimiști în ceea ce privește recuperarea lui, Dragoș Năstate a început calvarul recuperărilor pentru a putea merge din nou. Familia i-a fost alături în tot acest timp, însă, timpul nu mai este de partea lui. Dacă Dragoș nu va reuși să meargă până la sfârșitul acestui an, atunci va fi fi nevoit să se pensioneze la doar 24 de ani.

Ar putea merge din nou dacă s-ar opera în Bangkok

Șansa lui vine Thailanda, unde medicii unei clinici particulare din Bangkok, i-au garantat tânărului că ar putea merge din nou
Mă numesc Năstasie Dragoș, am 24 de ani și in urmă cu doi ani am fost victima unui grav accident rutier. Am fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni" unde am fost diagnosticat cu multiple fracturi ale coloanei vertebrale, mai exact: fractură arc anterior și posterior C1, C2, fractură cominutivă parțial inferioară T4, tasări T3 și T5, contuzie intramedulară T3, T4, T5. Am fost operat prin abord postero-lateral pe partea dreaptă unde mi s-a fixat o tijă de titan de la T3 la T5. În urma operației am fost imobilizat la pat timp de 6 săptămâni. Pronosticul medicilor, după operație a fost că nu voi mai putea merge niciodată. Am urmat și urmez sedințe de recuperare, însă pentru a putea merge din nou trebuie sa urmeze un tratament care constă in stimulare epidurală și transplant de celule stem. Această procedură va avea loc la o clinica privată din Bangkok, însă fiind foarte costisitoare nu voi putea acoperi niciodată această suma uriașă de 85.000 €. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a putea avea o viața relativ normala.
Pentru donații: Năstasie Dragoș Dumitru EURO: RO97BRDE390SV56755843900 RON: RO34BRDE410SV61974374100 Swift: BRDEROBU REVOLUT : 0740976520

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella