Decizia bombă a magistraților în cazul protocoalelor! Sunt ILEGALE

16 Ian 2019
CCR a admis, miercuri, sesizarea Camerei Deputaților referitoare la existența unui conflict între Parlament și Ministerul Public care prevede, printre altele, că efectele protocoalelor continuă să se producă, chiar şi după denunţarea lor.
CCR explică faptul că protocoalele sunt ilegale, dar lasă la latitudinea fiecărei instanțe să aprecieze dacă acestea produc efecte asupra proceselor în curs de desfășurare.
Judecătorii Curţii au amânat, pe 13 decembrie, pronunţarea asupra sesizării, după ce, în şedinţa CCR din 28 noiembrie, părţile implicate în conflict au susţinut punctele de vedere.

Amintim că judecători constituționali au analizat legalitatea protocoalelor încheiate între SRI și instituții ale statului din anii 2009 și 2016.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...