FOTO ACCIDENT DN 7! Sunt implicate 2 tiruri şi 2 autoturisme

UPDATE: 

Un tânăr de 19 ani din Vâlcea, care conducea un autoturism spre Sibiu a derapat și a intrat în coliziune cu parapetul lateral dreapta, iar un alt autoturism condus de un bucureștean de 30 de ani care circula în spatele său și al cărui șofer a oprit imediat după eveniment, a fost lovit în spate de un TIR condus de un șofer de 47 de ani din Giurgiu și s-a răsturnat.

TIR-ul a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt ansamblu TIR, condus de un bihorean de 51 de ani, care era de asemenea oprit.

 

În dimineaţa zilei de miercuri, 16 ianuarie 2019, traficul pe DN7 este blocat pe ambele sensuri între localităţile Lazaret şi Boita, în judetul Sibiu, din cauza unui accident in care au fost implicate doua tiruri si doua autoturisme.
Şoferul unui turism condus spre Sibiu derapeaza si intra in coliziune cu parapetul lateral dreapta, iar turismul care il urmeaza si al carui sofer opreste imediat dupa eveniment, este lovit in spate de un ansamblu tir, rasturnandu-se, dupa care tirul patrunde pe contrasens in coliziune cu alt ansamblu tir, de asemenea oprit. Soferii celor 2 turisme sunt raniti, constienti.
Trafic blocat total.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...