Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO ACCIDENT DN 7! Sunt implicate 2 tiruri şi 2 autoturisme

UPDATE: 

Un tânăr de 19 ani din Vâlcea, care conducea un autoturism spre Sibiu a derapat și a intrat în coliziune cu parapetul lateral dreapta, iar un alt autoturism condus de un bucureștean de 30 de ani care circula în spatele său și al cărui șofer a oprit imediat după eveniment, a fost lovit în spate de un TIR condus de un șofer de 47 de ani din Giurgiu și s-a răsturnat.

TIR-ul a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt ansamblu TIR, condus de un bihorean de 51 de ani, care era de asemenea oprit.

 

În dimineaţa zilei de miercuri, 16 ianuarie 2019, traficul pe DN7 este blocat pe ambele sensuri între localităţile Lazaret şi Boita, în judetul Sibiu, din cauza unui accident in care au fost implicate doua tiruri si doua autoturisme.
Şoferul unui turism condus spre Sibiu derapeaza si intra in coliziune cu parapetul lateral dreapta, iar turismul care il urmeaza si al carui sofer opreste imediat dupa eveniment, este lovit in spate de un ansamblu tir, rasturnandu-se, dupa care tirul patrunde pe contrasens in coliziune cu alt ansamblu tir, de asemenea oprit. Soferii celor 2 turisme sunt raniti, constienti.
Trafic blocat total.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella