Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Au greșit moarta la Spitalul Județean Vâlcea! Familia a venit cu sicriul la spital

Săptămânalul Indiscret în Oltenia, www.indiscret.ro a prezentat, în exclusivitate un caz incredibil, petrecut, zilele trecute, la Spitalul Județean Vâlcea. Familia unei paciente de 70 de ani, din localitatea Măciuca, județul Vâlcea, a fost anunțată de angajații Spitalului Județean Vâlcea că bătrâna a decedat. A doua zi, îndurerate și îndoliate, rudele femeii s-au prezentat la morga spitalului cu sicriul și cu hainele de înmormântare, însă ”răposata” se afla în alt salon, unde o asistentă o hrănea cu lingurița.

”Am fost sunați duminică seara seara de o angajată a spitalului care ne-a anunțat că mama a murit la ora 20,15. Ne-a mai spus că putem să ajungem a doua zi la 8.00 sa o luăm de la morgă. Luni (n.r.14 ianuarie) ne-am prezentat la morgă. De acolo, ne-au spus să mergem în spital să luăm documentele. Medicul care o îngrijea pe mama a rămas uimit. I-a dus în salon pe soțul, cumnatul și pe nepotul meu, care au văzut-o pe mama vie, îi dădea o asistentă să mănânce cu lingurița. În final, ni s-a spus că decedase altcineva cu același nume, din Drăgășani, și că probabil s-au încurcat fișele”, spune Felicia, fiica Mariei Breazu pentru www.indiscret.ro.

Fiica Mariei Breazu susține că la mijloc nu putea fi o neînțelegere. ”Exclus să fi înțeles greșit, ni s-a spus clar că mama a murit și să o ridicăm de la morgă. Este de necrezut ce am pățit, îmi pare rău că nu ne-am gândit să chemăm presa, să ne filmeze și să ne fotografiez cu sicriul în mașină. Nu mai pun la socoteală stress-ul nostru”, a mai declarat aceasta pentru www.indiscret.ro.

Evaluaţi acest articol
(27 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella