FOTO: L-ați văzut? Poliția din Vâlcea îl caută

14 Ian 2019
Polițiștii din cadrul Serviciului de Invetigații Criminale și din cadrul Secției 8 Lăpușata efectuează verificări în cazul dispariției de la domiciliu, a unui bărbat de 46 de ani, din comuna Copăceni.

La data de 31 decembrie 2018, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Copăceni, cu privire la fapul că vărul său DOLOFAN DANIEL, care locuiește singur pe raza aceleiași comune, a plecat voluntar de la domiciliu de la data de 08 noiembrie 2018, familia neavând informații despre locul unde s-ar putea afla.

Bărbatul are înălțime de 1.80 cm, greutate 75 de kg, față ovală, păr șaten cu calviție, tuns scurt, ten inchis, frunte lată și ochi căprui.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze de urgență Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea !
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...