Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: A intrat cu Mercedes-ul înmatriculat în Bulgaria în rastelul cu butelii al unui Peco

UPDATE: Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi în data de 13.01.2019, la ora 22.46 în Râmnicu Vâlcea, pe strada Calea lui Traian, pentru asigurarea măsurilor specifice de apărare împotriva incendiilor în urma producerii unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut chiar într-o stație de alimentare cu carburant, când un tânăr a pierdut controlul direcției autoturismului în care se afla, după care s-a izbit de un rastel cu butelii de aragaz. În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului cât și a rastelului. Din fericire buteliile nu au fost avariate și nu au existat scurgeri de gaz metan sau de combustibil de la autoturism. Pentru prevenirea unui eventual incendiu, pompierii militari au întrerupt alimentarea cu energie electrică de la acumulatorul autovehiculului și au împrejmuit zona până la înlăturarea autoturismului din zonă.

 

Un cetățean de etnie rromă, aflat la volanul unui autoturism Mercedes cu volan pe dreapta și înmatriculat în Bulgaria, a intrat duminică seara în rastelul cu butelii al unui peco din sudul municipiului Râmnicu Vâlcea. Deși s-ar fi putut întâmpla o tragedie, din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care au demarat cercetările în acest caz.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella