Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO PROTEST în faţa Spitalului Judeţean Vâlcea

Mai puţin de 30 de persoane protestează în faţa Spitalului Judeţean Vâlcea, după ce băieţelul de 1 an şi o lună al familiei Mutu din Râmnicu Vâlcea a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Marie Curie din Bucureşti. Conform organizatorilor, protestul se doreşte a fi unul paşnic de conștientizare, reflectare și schimbare. Prin acest Protest nu se dorește manifestare agresivă, jignitoare sau denigratoare, ci se dorește a se conștientiza că este nevoie să existe îngrijiri medicale corespunzătoare.

Iată care a fost îndemnul la protest din partea prietenilor, rudelor şi a celor care au empatizat cu situaţia gravă a bebeluşului:
Comunicat din partea locuitorilor vâlceni:
În urma întâmplării medicale nefericite de zilele trecute, cu privire la baiețelul de 1 an și o lună, dar nu numai, oamenii care sunt aproape sufletește de această situație doresc să organizeze un Protest de conștientizare, manifestație publică pentru dezbaterea unui eveniment social important.
Pe această cale cei ce au empatizat cu problemele de sănătate ale copiilor aflați în stare de gravă de sănătate, fac apel la toate persoanele care doresc să se alăture pentru o întâlnire stradală, pentru a susține:
-sănătatea în mod real
-seriozitatea în domeniul medical
-profesionalism
-etică în practica medicală
-respect: medic-pacient
Prin acest Protest nu se dorește manifestare agresivă, jignitoare sau denigratoare, ci se dorește a se conștientiza că este nevoie să existe îngrijiri medicale corespunzătoare.
SE CERE SERIORIZATE MEDICALĂ
Pentru cine dorește să se alăture protestului pașnic de conștientizare, reflectare și schimbare, se vor anunța ulterior detaliile din partea oamenilor care doresc să se implice și să aducă o schimbare pozitivă.
UPDATE: SÂMBĂTĂ, 12.01.2019, ora 12:00 în fața Spitalului Județean Vâlcea
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella