Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

UPDATE: Şoferul de 51 ani din Constanţa, implicat în ACCIDENTUL de la Milcoiu A MURIT!

Informaţiile de ultimă oră despre accidentul care a avut loc vineri, 11 ianuarie 2019, la Milcoiu sunt tragice. Conducătorul auto al autoutilitarei Ford Tranzit de 51 de ani din comuna Corbu, judeţul Constanţa a decedat seara trecută la Spitalul Judeţean de urgenţă Vâlcea. Toate cele 4 victime ale accidentului s-au aflat în autoutilitară. Celelalte 3 sunt în afara oricărui pericol.

Carambol pe DN 7. Traficul este blocat total pe DN 7 între Milcoiu și Blidari, ca urmare a unui accident grav de circulație, care a avut loc în data de 11 ianuarie 2019, în jurul orelor 12.20. În accident sunt implicate o autoutilitară și 2 tiruri transport marfă, și, din primele informații, se pare că 2 persoane sunt încarcerate. Cauza probabilă a producerii accidentului este aeadaptare viteza - curba spre dreapta. Semiremorca unui autocamion ce se deplasa pe direcția Pitești - Sibiu a pătruns pe sensul de opus și a lovit un autoturism pe care îl proiectează într-un alt autocamion.
La fața locului, Inspectoratul pentru situații de urgență se deplasează cu o autospeciala de descarcerea, o ambulanță SMURD, iar SAJ cu 2 ambulante.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella