UPDATE: Şoferul de 51 ani din Constanţa, implicat în ACCIDENTUL de la Milcoiu A MURIT!

Informaţiile de ultimă oră despre accidentul care a avut loc vineri, 11 ianuarie 2019, la Milcoiu sunt tragice. Conducătorul auto al autoutilitarei Ford Tranzit de 51 de ani din comuna Corbu, judeţul Constanţa a decedat seara trecută la Spitalul Judeţean de urgenţă Vâlcea. Toate cele 4 victime ale accidentului s-au aflat în autoutilitară. Celelalte 3 sunt în afara oricărui pericol.

Carambol pe DN 7. Traficul este blocat total pe DN 7 între Milcoiu și Blidari, ca urmare a unui accident grav de circulație, care a avut loc în data de 11 ianuarie 2019, în jurul orelor 12.20. În accident sunt implicate o autoutilitară și 2 tiruri transport marfă, și, din primele informații, se pare că 2 persoane sunt încarcerate. Cauza probabilă a producerii accidentului este aeadaptare viteza - curba spre dreapta. Semiremorca unui autocamion ce se deplasa pe direcția Pitești - Sibiu a pătruns pe sensul de opus și a lovit un autoturism pe care îl proiectează într-un alt autocamion.
La fața locului, Inspectoratul pentru situații de urgență se deplasează cu o autospeciala de descarcerea, o ambulanță SMURD, iar SAJ cu 2 ambulante.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...