Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Vrei să devii JANDARM? 350 de locuri te aşteaptă la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Gr. Al. Ghica” Drăgășani

12 Ian 2019
În perioada 10-21 ianuarie 2019 se desfășoară un nou concursul de admitere în Școala de la Drăgășani. Pentru sesiunea ianuarie 2019 au fost scoase la concurs 350 de locuri, dintre care 4 locuri pentru romi și 2 pentru candidați aparținând altor minorități.
În zilele de 10 și 11 ianuarie la sediul școlii s-a desfășurat activitatea de înscriere a candidaților selecționați, la finalul acestei activități fiind eliberate 1100 legitimații de concurs pentru 804 bărbați și 283 femei de etnie română, 5 bărbați și 4 femei de etnie romă și 4 bărbați aparținând altor minorități.
Candidații mai au de parcurs două etape:
- etapa eliminatorie – contravizita medicală și evaluarea performanței fizice – în perioada 12 – 18 ianuarie;
- etapa de verificare a cunoștințelor – 20 ianuarie – la care vor participa candidații care au promovat etapa eliminatorie.
Probele vor fi susținute conform planificării realizată prin Graficul concursului de admitere (care poate fi descărcat de pe site-ul scoaladragasani.ro). Rezultatele obținute de candidați vor fi afișate în ziua de 20 ianuarie, ora 22,00. Eventualele contestații, care pot fi formulate numai pentru proba de verificare a cunoștințelor, se vor putea depune în ziua de 21 ianuarie, între orele 08,00 – 11,00, urmând a fi soluționate până la ora 15,00.
Candidații admiși vor parcurge programul de formare inițială în perioada 4 februarie – 29 noiembrie 2019, iar la final vor fi repartizați în unitățile operative ale Jandarmeriei Române. De asemenea, aceștia își vor putea exprima opțiunea pentru unul din cele 25 de locuri alocate SIE, respectiv 8 locuri alocate SPP.
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella