Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


HOȚII alpiniști din VÂLCEA, REȚINUȚI DE PROCURORI

Polițiștii din cadrul Poliției municpiului Râmnicu Vâlcea, Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, doi bărbați de 34 și 38 ani, bănuiți de comiterea unei tentative de furt calificat în Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii au reținut doi bărbați din orașul Băbeni și comuna Muereasca, cercetați pentru comiterea unei tentative de furt în noaptea de 01 spre 02 ianuarie a.c..

În fapt, în dimineața de 2 ianuarie, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că două persoane încearcă să forțeze intrarea într-un bloc de locuințe. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului fiind depistați cei doi bărbați în timp ce încercau să escaladeze balconul unui apartament.

A fost deschis un dosar penal, fiind demarate imediat cercetările, iar la data de 10 ianuaire a.c. , cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă.


În noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2019, un barbat din municipiul Râmnicu Vâlcea a sesizat politia cu privire la faptul ca, in timp ce se afla la domiciliu, a observat doi barbati care incercau sa patrunda cu forta in scara blocului. Politisti din cadrul Politiei municipiului Rm Valcea si jandarmi s-au deplasat la fata locului, cei doi barbati, de 34 si 38 de ani, fiind depistati in timp ce se deplasau pe acoperisul blocului. Acestia au fost condusi la sediul politiei pentru cercetari, fiind inregistrat un dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de distrugere. Cei doi barbati sunt din Babeni si Muereasca, iar unul dintre ei este recidivist, având la activ fapte de furt.
”În data de 02.01.2019 la ora 3 si 20 de minute,doi indivizi au venit pe Aleea Olanesti din Râmnicu Vâlcea, in blocul 12,scara C si au încercat să intre în bloc. Au forțat ușa de la intrare cu o ranga. Au intrat în bloc si s-au urcat pe acesta deplasandu-se pe o scară mai îndepărtată. Acest bloc are șase scari. Între timp a fost apelat serviciul de urgență 112.La fata locului s-au deplasat câteva echipaje, au împrejmuit zona,s-au urcat pe bloc si iau surprins pe cei doi indivizi care au au forțat ușa și care s-au urcat pe bloc si care s-au deplasat pe acesta la o scara opusa celei pe care au intrat. Unul dintre ei era ancorat intr-o chinga la etajul 4 pe pervazul geamului de la bucătărie a unui apartament, martor fiind si cel care a sunat la 112. Din informațiile care s-au relatat la televiziune reiese că cei doi urmau să dea o spargere,dar sunt cercetați în stare de libertate cu toate că unul dintre ei este urmărit cu antecedente penale. Fiind cercetați în stare de libertate, cine o sa plătească pagubele de la ușa interfonului pe care au forțat-o si au pătruns în bloc?”, ne-a scris un locatar speriat de cele întâmplate.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella