INCENDIU LA BERISLĂVEȘTI! I-a luat casa foc

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit în data de 10.01.2019, la ora 23.55, în comuna Berislăvești, sat Dângești pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie particulară.
Până la stingerea incendiului, a ars o magazie și o anexă construită din lemn, acoperită cu carton bituminat pe o suprafață de circa 50 mp. Din cauza distanței foarte mici, și a rafalelor de vânt, flăcările s-au extins la acoperișul locuinței construit din lemn cu învelitoare din carton bituminat, pe o suprafață de circa de 60 mp. După circa o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri situate în apropiere.
Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat de la tăciunii aprinși lăsați de proprietar în vatră, materialele combustibile aflate în apropiere aprinzându-se.
Pentru prevenirea unor astfel de situații, recomandăm ca proprietarii de gospodării să nu lase vetrele din magazii sau afumători, nesupravegheate, iar la afumarea produselor din carne să se facă în spații special amenajate (pereți rezistenți la foc, coș aferent….în niciun caz cu elemente de construcție din lemn).
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...