Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

MINOR REŢINUT pentru furt de autoturisme şi conducere fără permis

Polițiști din cadul Serviciului de Investigații Criminale au depistat și reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, un tânăr de 17 ani, cercetat pentru două fapte de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

În noaptea de 06 ianuarie a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore, un băiat de 17 ani, din comuna Dăești, bănuit de că ar fi sustras două vehicule de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea și că le-ar fi condus pe străzile municipiului fără a deține permis de conducere.
În fapt, la data de 06 ianuarie, persoana bănuită ar fi sustras din zona centrală a municipiului, un autoturism parcat, folosind cheia ce se afla în contact.
De asemenea la data de 18 decembrie 2018, tânărul ar mai fi sustras un autobuz dintr-o autogară, conducându-l pe drumurile publice.
Băiatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 08 ianuarie a.c, față de acesta s-a dispus măsura de control judiciar.
Cercetările continuă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella