INCREDIBIL DE ADEVĂRAT! Bărbat BĂTUT de soție la Glăvile

INCREDIBIL DE ADEVĂRAT! Bărbat BĂTUT de soție la Glăvile foto arhiva
De la 28 decembrie 2018, poliţiştii care intervin la cazuri de violență domestică pot emite, după analizarea situației pe baza unui formular de evaluare a riscului, un ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile, astfel încât victima nu va mai fi nevoită să aştepte unul încuviinţat de judecător.
Ordinul de protecție provizoriu se emite de către polițiștii care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, constată că există un risc iminent ca viața, integritatea fizică ori libertatea unei persoane să fie pusă în pericol printr-un act de violență domestică, în scopul diminuării acestui risc.

Apariția acestui ordin de protecție provizoriu, la Vâlcea a creat și situații cel puțin hilare. Dacă în toate estimările, femeile sunt cele abuzate de soț, iubit, concubin, iată că în comuna vâlceană Glăvile situația s-a inversat.
În seara zilei de 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Sutești au fost sesizați de un bărbat din comuna Glăvile, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de soția acestuia, o femeie de 30 de ani.
La fața locului, polițiștii au constatat că femeia în cauză reclamă la rândul ei, că ar fi fost agresată fizic de soț, în timp ce se afla la locuința mamei sale.
Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 37 de ani, fiind înregistrat și un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și amenințare.

La data de 6 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Sutești au fost sesizați de o femeie de 71 de ani, din Șușani, cu privire la faptul că fiii acesteia, de 42 și 46 de ani ar fi agresat-o fizic, în timp ce se afla la locuința de domiciliu.
Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.
În baza noilor prevederi legislative, polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție împotriva celor două persoane bănuite.
Cercetările continuă în ambele situații prezentate.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...