Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ANVELOPE IARNĂ! Oferte avantajoase la NURVIL Râmnicu Vâlcea

09 Ian 2019
ANVELOPE IARNĂ! Oferte avantajoase la NURVIL Râmnicu Vâlcea foto arhiva

Anvelopele de iarnă îți pot salva viața. Chiar dacă unora li se poate părea exagerată afirmația de mai sus, ea este cât se poate de reală. Dacă încă nu ai anvelope de iarnă montate pe mașina ta, profită acum de oferta pentru sezonul de iarnă 2018 – 2019 de la Nurvil Râmnicu Vâlcea. Specialiștii Nurvil vă așteaptă la showroom-ul din Str. Ștrandului, nr. 52A. Departamentul Piese și Accesorii Originale Audi, Telefon: +40 250 703 645, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ce trebuie să știi despre anvelopele de iarnă? Deși legea cere echiparea autoturismelor cu anvelope de iarnă când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, specialiștii recomandă ca sub temperaturi de 7 grade Celsius sa folosești anvelope de iarnă chiar și pentru rularea pe asfalt uscat.
Pentru început trebuie să stabilim faptul că în Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice scrie că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperide cu zăpadă, gheață sau polei.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella