Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


A MURIT un mare om de cultură din VÂLCEA

08 Ian 2019
Direcţia Judeţeană pentru Cultură Vâlcea anunţă, cu regret, dispariţia din această lume a filologului, ziaristului și omului de cultură,
CORNEL RUSU
A fost manager al Casei de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea (1975-1980) și consilier la Comitetul de Cultură și Educație Vâlcea (1980-1991). A mai deținut funcțiile de șef al secţiei Cultură-Artă-Învăţământ (1998-1999) și director adjunct al Studioului Teritorial de Radio Oltenia din Craiova (1999-2010).
Membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR), din anul 1994, deţinător al Ordinului Ziariştilor clasa I (Aur).
Printre distincțiile primite de-a lungul vieții se numără și două premii ale UZPR pentru emisiunea radiofonică „La Fântâna Dorului“ - revistă radiofonică a românilor de pretutindeni și pentru cartea „Pelerin în românitate“. I s-a decernat Premiul „Doina“ de la Radio „Doina“ din Grabovitza - Serbia şi Premiul acordat de Asociaţia AVE din Vidin - Bulgaria, pentru întreaga activitate desfăşurată pentru românii din Sudul Dunării.
Este autor al volumelor de interviuri „Destine învolburate“ (2002) și „Pelerin în românitate“ (2006).
Colegii de la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Vâlcea îl plâng și se roagă la bunul Dumnezeu să-i primească sufletul lui bun în Împărăția Cerurilor. În aceste momente grele, gândurile noastre se îndreaptă către familia îndurerată, colegi şi toţi cei care l-au cunoscut şi l-au iubit.
Dumnezeu să-l odihnească în pace !
Florin Epure, director executiv
la Direcţia Județeană pentru Cultură Vâlcea
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella